Philadelphiasovs med fuldkornspasta
300g fuldkornspasta
½ bk. cherrytomater
½ bk. champignon
½ ps. snackpeber (ca. 250g)
1 hel pk. philadelphia light
5-6 skiver kalkunbacon
Pastaen
koges i en gryde for sig, afkøles og puttes i en stor skål med plads til resten
af
ingredienserne.
Kalkunbaconen steges på panden, og lægges på et par stykker køkkenrulle til at
suge
fedtstoffet.
Peberfrugt,
tomater og champignon skæres i hhv. stykker og skiver, og svitses på samme pande
som baconen.
Hele pakken med philadelphia hældes over grøntsagerne på panden og det smeltes
til
en sovs.
Hæld derefter pandens indhold over i skålen med fuldkornspastaen. Drys med
baconstykker over.
Dette er den oprindelige opskrift.
Jeg har denne gang kommet både bladselleri og broccoli i også - bladsellerien synes jeg så ikke var en succes - men broccolien fungerede godt. Jeg glemte at komme tomater i.
Jeg bruger også bare champignoner fra glas.
Jeg valgte også at drysse lidt frisk persille over.
Her er der 300 g på en tallerken - det smager enormt godt.
Man kan vælge at servere brød til - jeg prøver bare at begrænse mit kulhydratindtag.
Det ser rigtig lækkert ud og er lige kopieret over her. Det lyder også samtidig sundt.
SvarSletH har kigget med og hun er jo SÅ madglad, og siger, at vi skal prøve dette. Så nu ved jeg hvad vi skal handle ind til i morgen....